Inime on kaheksakümmend aastat koolipoiss. / Eesti vanasõna

TASUTA KOOLITUSED
toidutoorme ja toidu tootmise ning töötlemisega tegelevatele põllumajandusettevõtjatele (teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas II raames) 


 

TEEMA

TOIMUMISAEG JA KOHT

Toidu säilitamisnõuete määramine  22. veebruar 2018
Tootmishügieen ja sanitatsioni korraldus KURSUS ON TÄITUNUD! 9. märts 2018 
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (24 akad tundi) KURSUS ON TÄITUNUD! 21.-23. märts 2018 
Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis KURSUS ON TÄITUNUD! 12. aprill 2018
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine (12 tundi) KURSUS ON TÄITUNUD! 9.-10. mai 2018
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (24 tundi)- registreerumine avaneb 01.04.2018 29.-31. august 2018
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel- registreerumine avaneb 01.04.2018 21. september 2018
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine (12 tundi)- registreerumine avaneb 14.05.2018 25.-26. oktoober 2018

Koolitused toimuvad Tartus, Eesti Maaülikool Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 õppehoone (Tehnikamaja) avatud ülikooli õppeklassides.

Teabematerjalidega on võimalik tutvuda SIIN (kliki kingile)

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu,

tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 

e-post: avaylemu.ee