Tagasiside

Tagasiside

Tagasiside koolitustele

Koolituse nimi*
Tagasiside*
Please leave empty:

Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (dets 2019) Sain koolituselt teada, et allergeenid võivad ohtlikud olla ka lihtsalt sisse hingates ning et ristsaastumine võib juhtuda ka ventilatsiooni kaudu.

Toiduhügieen (nov 2019): Aitäh sisuka koolituse eest! Meie jaoks oli väga oluline nö hirmuefekt päriseluliste näidetega- et kuidas väike laiskusehetk või hooletus võib põhjustada epideemia või tehase sulgemise.

Toiduhügieen ja enesekontrollisüsteemi loomine eraelamus (nov 2019) Sain koolituselt vastuseid enda isiklikele käitlemist puudutavatele küsimustele.

Toiduhügieen ja –ohutus, algaste (okt 2019) 
- Sain koolituselt teada, millised bakterid mis tingimustes põhjustavad toidu saastumise, riknemise ja mida saab ristsaastumine ärahoidmiseks teha.
- Sain koolituselt elulisi näiteid, kuidas hügieeninõudeid on järgitud ning kuidas on nakatatud haigustekitajatega. Sain ka teada, mis on HACCP.

Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (aug 2019) Kuna igapäevaselt tegelen müügiga, siis sain koolituselt palju uut infot.

Toidupatogeenid (jaan 2021) 
- Toiduohutuse meeskonna liikmena on see teadmine otsast lõpuni tootmises ja ka dokumentatsioonis kasutatav.
- Listeeria võimalikkus taimses toidus oli täiesti uus teadmine ja ka see, et staphylococcus aureus võib olla esindatud inimese nahal, ja et mehed on enam ohustatud kui naised toitutekkelistele haigustele (lihtsalt ei olnud selle nurga alt osanud mõelda). Igatahes, äärmiselt huvitav oli kõik. Ja tänulikkus suur, et nii heas esituses huvitavat/vajalikku koolitust on võimalik saada tasuta.

Toiduhügieen ja -ohutus, algaste (jaan 2021)
- Hakates oma teavitatud koduköögi rajamist läbi mõtlema, oskan arvestada täna jutuks olnud teemadega. Varem olid need teadmised väga pealiskaudsed ja linnalegendi tasemel. Sain ka palju viiteid.
- Minu igapäevatöös on edaspidi lihtsam tööülesandeid täita ja hügieenireegleid või muid nõudeid järgida ja meeles pidada, kui tean, mis põhjusel midagi tegema peaks (nt juuste katmise olulisus).


Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!


Eesti Maaülikooli avatud ülikool​
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu 
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee