Koolitus "Toiduhügieen"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 14:00

Kreutzwaldi 56/1- A202

Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.

 

Koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.

 

Käsitlemisele tulevad teemad:

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
  • Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
  • Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen

 

Tegemist on tasulise koolitusega.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT



Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!


Eesti Maaülikooli avatud ülikool​
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu 
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee