Prindi see leht

Koolitus "Innovatiivse ja nutika loodusturismi elamuse loomine läbi giiditeenuse"

Algus: 08.02.2022 10:00

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A202

Täiskasvanute täienduskoolituse kursuste riikliku koolitustellimuse 2022. aastaks raames toimuv koolitus juba tegutsevatele giididele (sh FIE-d), kes soovivad oma oskusi uuendada, kompetentsi tõsta või alustada giiditeenuse pakkumist loodusturismi valdkonnas kui ka alles oma tegevust alustavatele giididele või turismiettevõtjatele (eelistatult väikese ja keskmise suurusega ettevõtetest).

Koolitus annab osalejale teadmised ja oskused, mida on tarvis giiditeenuse pakkumiseks looduskeskkonnas ning baseerub osaleja oma ideel ja huvil.
Kursus valmistab ka osaleja ette loodusgiidi kutse saamiseks Eesti Giidide Liidu juures.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee


Noppeid vilistlaste tagasisidest:

Väga huvitavad ja teineteist täiendavad lektorid. Hästi oli kõik läbi mõeldud ja lõpuks oli igast loengust vaja killukest kasutada, et lõputöö esitada. Väga hästi planeeritud kursus! Eriti äge oli, et kogemusi jagasid praktiseerivad giidid.

 

Professionaalselt korraldatud, asjalikud lektorid, südamega tehtud. Väljasõitu Lahemaale nautisin eriti, tahaksin veelgi sellistel väljasõitudel osaleda. Tore oli oma ala tegijatega kohtuda, inspiratsiooni ja julgustust saada. Hinge jääb soe tunne nendest koolituspäevadest. 

 

Mina teadsin, millisele koolitusele registreerusin (st tutvusin eelnevalt käsitletavate teemadega). Kuid oli päris mitmeid inimesi, kes said asjast valesti aru (või ei süvenenud kursuse kirjeldusse) ja arvasid tõsimeeli, et hakatakse õppima loomi-taimi ning toimub giidiks treenimine.

 

Minu jaoks oli väga positiivne see, et sain suhelda teiste tegijatega ja tundub, et saan ühe inimesega hakata tulevikus koostööd tegema!