Koolitus "Prospects for the work and cooperation of meat enterprises with the restaurant business"

Algus: 22.04.2022 10:15

Fr. R. Kreutzwaldi 56/5, auditooriumis 123 ja veebis.

Koolitus "Lihaettevõtte tööväljavaated ja koostöö restoraniäriga" toimub kahe koolituspäevana 22. ja 29. aprillil 2022.

Koolitus sobib enesetäiendamiseks bakalaureuse, magistri ja doktori astme üliõpilastele põllumajanduse, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia valdkonnas ning lihatööstuse ettevõtete töötajatele.

Koolituse eesmärgiks on õpetada lihaettevõtete töötajaid tegema koostööd restoraniäriga. 

.

Koolitus toimub inglise keeles. / The training is in English.

.

Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA. / The training is FREE for participants.

.

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT / More information about the training and registration HERE

Palun märkige registreerumisel lisainfo lahtrisse, kas soovite koolitusel osaleda veebi teel või tulla õppima auditoorselt!!!

.

Koolituse korraldajaks on veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool.

Täpsem info: Ivi Jõudu (ivi.joudu@emu.ee, +3727313348).

 



Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!


Eesti Maaülikooli avatud ülikool​
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu 
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee