Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "CNC freesimise ja CAM programmeerimise algkursus"
F. R. Kreutzwaldi 56/1 töökojas ja klassis B200.
Koolitus "Veiste kunstlik seemendamine"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303 ja farmis
Koolitus "Sigadega töötavate isikute nõuetekohane väljaõpe"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303 ja farmis
Veebikoolitus "Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Katrin Laikoja koolitus annab toidukäitlejatest osalejatele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega seotud ohtudest ja allegeeniohjest toidukäitlemise ettevõttes.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Mõisted (allergeen, allergia, toiduallergia, toidutalumatus, toiduallergeenid, ristkontakt);
- Toiduallergia ja tsöliaakia esinemisest Eestis;
- Õigusaktidest tulenevad kohustused toidukäitlejatele, sh märgistamine (määrus 1169/2011, PõM määrus 24, vead märgistamisel, RASFF);
- Allergeenid enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis;
- Allergeenide juhtimine ettevõttes;
- Vead käitlemisel, ennetamine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee