Prindi see leht

Veebikoolitus "Kõlblik kuni" või "Parim enne"

Algus kell: 09:12
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Koolitus annab ülevaate toidu säilimisaja märgistamise suundumustest ning seostest toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidu säilimisaja märgistamise suundumused;
- Tarbijate "kõlblik kuni" ja "parim enne" teadlikkus;
- Euroopa Toiduohutusameti suunised toidu säilimisaja märgistamisel;
- "kõlblik kuni" või "parim enne" valikut mõjutavad tegurid;
- Kestvuskatsete tegemise põhimõtted.

 

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“  toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.

 

Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA),  mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee