Algus: 16.06.2023 10:00
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A305
Koolitus annab ülevaate kala käitlemisega tegeleva ettevõtte tootmishügieeni mõjutavatest teguritest ning puhastamise ja desinfitseerimise (sanitatsiooni) korraldamise alustest sh patogeenide ohjest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Seonduvad teabe- ja juhendmaterjalid;
- Toiduohutus- ja protsessi hügieenikriteeriumid ning nende tõlgendamine;
- Tootmishügieeni mõjutavad tegurid;
- Personali hügieen ja selle olulisus toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel;
- Hügieeniline disaini ja hügieenitsoonide vajalikkus;
- Sanitatsiooni põhimõtted ning selle tõhususe kontroll;
- Tootmiskeskkonnast Listeria monocytogenes'e suhtes riskipõhine proovide võtmine;
- L. monocytogenes'e ohje.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 88 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee