Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Elektroonika"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A024 (IKT laboratoorium)
Koolitus "Geoinfosüsteemide ja kaugseire andmete kasutamine kliimaeesmärkide toetamisel"
F. R. Kreutzwaldi 5-0A5
Koolitus "Kestlik agroturism ja maapiirkondade ettevõtlusvõimalused"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A202
Veebikoolitus "Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate toidu kestvuskatsete teostamise alustest ning toidu säilimisaja määramisest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidu säilitamisaja määramisega seonduv seadusandlus ja selle tõlgendamine
- Toidu säilimisajaga seonduvad terminid ning nende tähendus
- Toidus mikroorganismide kasvu mõjutavad tegurid
- "Kõlblik kuni" või "Parim enne" tähendus ja rakendamine
- Toidu riknemise viisid ja selle mõju toidu ohutusele ja kvaliteedile
- Toidu mikrobioloogilised kriteeriumid
- Toidu säilimisaja määramise otsesed ja kaudsed meetodid
- Toidu säilimisaja määramise etapid, kestvuskatsete läbiviimine
- Kestvuskatsete proovivõtuvalim ja analüüsid
- L. monocytogenes'e olulisus valmistoitude kestvuskatsete planeerimisel
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee