Prindi see leht

Veebikoolitus "Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel"

Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate valmistoitudega seonduva olulise toidupatogeeni, Listeria monocytogene'se olulisusest, allikatest, ülekandeteedest, kasvu mõjutavatest teguritest, esinemisest toidutööstuses ja ohjemeetmetest.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • -  L. monocytogenes'e olulisus toidupatogeenina
  • -  L. monocytogenes'e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
  • -  L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
  • -  L. monocytogenes'e suhtes proovide võtmine
  • -  Valmistoitude L. monocytogenes'e toiduohutuse kriteeriumid
  • -  L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine


Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee