Algus kell: 13:00
Lõpp kell: 16:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Tõnu Püssa koolitus pakub teadmisi toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
F. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee