Prindi see leht

Veebikoolitus "Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • - Toidupettuse vormid.
  • - Toiduseaduse nõuded.
  • - VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
  • - Tooraine ja materjalide riskihindamine.
  • - Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.


Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee