Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Kestlik agroturism ja maapiirkondade ettevõtlusvõimalused"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A202
Veebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- - Toidupettuse vormid.
- - Toiduseaduse nõuded.
- - VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
- - Tooraine ja materjalide riskihindamine.
- - Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee