Prindi see leht

Veebikoolitus "Lõhna- ja maitseained toidutootmises"

Algus kell: 13:00
Lõpp kell: 15:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • - Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
  • - Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
  • - Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
  • - Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.


Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 45 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee