Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritTäienduskoolitus "Ultraheli diagnostika rakendamine veise sigimises"
Tartu F.R.Kreutzwaldi 56/1 ja farm
Veebikoolitus "Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Keemilised ohud toidus"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Lõhna- ja maitseained toidutootmises"
Algus kell: 13:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- - Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
- - Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
- - Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
- - Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 45 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee