LIITUN TOIDUKOOLITUSTE INFOLISTIGA |
TASULISELT 2025 aastal TULEMAS:
TEEMA | TOIMUMISE AEG |
Keemilised ohud toidus | 14. jaanuar 2025 |
Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus | 17. jaanuar 2025 |
.
Teadmussiirde pikaajalise programmi toiduohutuse valdkonna kodulehekülg toiduteave.ee avaneb SIIN
Infopäevad ja täienduskoolitused toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ taimekasvatuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäevade ja konverentside sihtrühma kuuluvad kõik sellest huvitatud isikud, nii füüsilised isikud kui ettevõtete esindajad.
Koolituste sihtrühma kuuluvad:
Füüsiliste isikute ja riigiametnike täienduskoolitusel osalemine ei ole toetatav!
Infopäevad ja täienduskoolitused toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäevad on osalejale tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki.
Täienduskoolitused on tasuta sihtrühma kuulujale, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki.
Infopäeval ja koolitusel osalemine on vähese tähtsusega abi, mille arvestuslik summa on lisatud iga tegevuse kirjelduse juurde.
Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust vähese tähtsustega abi (VTA) kasutamise üle.
VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt: https://fin.ee/riigihanked-riigiabi-osalused-kinnisvara/riigiabi
Kui osaleja ettevõttel ei ole piisavalt VTA vaba jääki, siis on osalemise eest antav toetus riigiabi ning sellisel juhul tuleb ettevõttel esitada enne tegevuse toimumist riigiabi taotlus (vormi saab korraldajalt).
Keskmise suurusega ettevõtja korral toetatakse infopäeval või koolitusel osalemist 60%, mikro-ja väikeettevõtja korral 70% ning suurettevõtja korral 50% ulatuses osaleja kohta. Puudujääv osa tuleb osalejal/ettevõttel endal tasuda.
Sihtrühma kuulub:
Füüsiliste isikute ja riigiametnike täienduskoolitusel osalemine ei ole toetatav!
TEEMA | TOIMUMISE AEG |
Toidupatogeenid | 1. oktoober 2021 |
Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis | 8. oktoober 2021 |
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine | 29. oktoober 2021 |
Toiduhügieen ja -ohutus, algaste | 2. november 2021 |
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel | 12. november 2021 |
UUS! Salmonella spp toidupatogeenina | 19. november 2021 |
UUS! Infopäev: Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes | 2. detsember 2021 |
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste | 7.-9. detsember 2021 |
UUS! Videoloeng: Biokirmed toidutootmise keskkonnas | 15. detsember 2021 |
UUS! Infopäev: Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes | 17. detsember 2021 |
„Teadmussiirde pikaajalise programmi toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames välja antud teabematerjalidega on võimalik tutvuda SIIN
„Teadmussiirde pikaajalise programmi toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ koolitusi ja teabematerjalide loomist finantseeriti Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme 1 "Teadmussiire ja teavitus" tegevuse "Pikaajalised programmid" raames.
Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme 1 "Teadmussiire ja teavitus" tegevus raames toimunud koolitused:
TEEMA | TOIMUMISE AEG |
Laboriteemaline koolitus: Mikrobioloogilised meetodid, toidu mikrobioloogia | 7. detsember 2018 |
HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi verifitseerimine | 19. jaanuar 2018 |
Loome ja jagame teadmisi biomajanduse edendajatele looduse ja inimese hüvanguks!
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee