ilmunud trükised
Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Räätsaturismi Hea Tava koolitus"
Veebikeskkond Zoom ja EMÜ katsealal Kullisoos ning Kõnnu Suursoos
Veebikoolitus "Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Nõustamismetoodika konsulendile"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja), auditoorium A303
- LEHTPUUPUISTUTE MAJANDAMINE – Aivo Vares, Arvo Tullus, Ivar Sibul, konsultant Hardi Tullus
- METSAKAHJUSTUSED JA NENDE ENNETAMINE – Ivar Sibul
- GENEETILISELT MUUNDATUD PÕLLUKULTUURIDE TAVA- JA MAHEPÕLLUMAJANDUSE KOOSEKSISTEERIMISE VÕIMALUSTEST – Anne Luik, Aret Vooremäe
- LUTSERNIKASVATUS – Uno Tamm
- SEARÜMPADE ALGTÖÖTLEMINE JAKLASSIFITSEERIMINE SEUROP-SÜSTEEMI PÕHJAL – Aivar Alt
- TURUNDUSEST – ALUSTAVALE OTSETURUNDAJALE – Tiiu Ohvril
- VEISE- JA LAMBARÜMPADE ALGTÖÖTLEMINE JA KLASSIFITSEERIMINE SEUROP-SÜSTEEMI PÕHISELT – Aivar Alt
- TOIDUAINETE TEHNOLOOGIA – Vilma Tatar
- KONSERVIDE OHUTU TOOTMINE - Riina Soidla, Dea Anton
- Puuvilja-, köögivilja-, marja- ning seenekonservide ohutu tootmine - Riina Soidla, Dea Anton
- TAPALE SUUNATAVATE LOOMADE JA LINDUDE PUHTUS- Terje Elias, Mati Roasto
- PIP TEADMUSSIIRE (TOIDUOHUTUS) TEABEMATERJALID
- Toidu säilimisaja määramine I osa
- Toidu säilimisaja määramine II osa
- Toidu säilimisaja määramine III osa
- Toidualase teabe esitamise põhinõuded
- Toiduohutuse nõuded toidu veol
- Toidutööstuse seadmete, töövahendite ja pindade puhastamise ning desinfitseerimise juhend
- Listeria monocytogenes toidupatogeenina (Uuendatud versioon)
- Campylobacter spp. toidupatogeenina
- Staphylococcus aureus toidupatogeenina
- Allergeenide ohje toidukäitlemisettevõttes
- Olulised toidupatogeenid
- A-hepatiii viirus TOIDUPATOGEENINA
- Noroviirused TOIDUPATOGEENINA
- Toidu keemilised ohud
- Taimsete õlidega seotud keemilised ohud
- Salmonella spp. TOIDUPTATOGEENINA
- Biokirmed toidutootmise keskkonnas
- Shiga toksiini tootev Escherichia coli (STEC) TOIDUPATOGEENINA
- Toidupatogeenide algallikate väljaselgitamine
- Kasvamiseks vajavad mikroorganismid sobivat temperatuuri
- Allergeeniohje toidu valmistamisel müügiks
- Mis on toiduohutuskultuur ja miks see on oluline?
- Toiduohutuskultuuri toetamine
- PIP TEADMUSSIIRE (LOOMAKASVATUS) TEABEMATERJALID
- Antibiootikumide kasutamise põhimõtted loomafarmides
- Põllumajandusloomade pidamine, transport ja tapmine
- Emise emakapõletiku ravijuhis
- Emise jalahaiguste ravijuhis
- Emise udarapõletiku ravijuhis
- Kanade kõhulahtisuse ja köha ravijuhis
- Lammaste alumiste hingamisteede probleemid
- Lammaste sooleümarussidest tingitud parasiitaarhaigused
- Lehma emakapõletiku ravijuhis
- Lehmade kinnisperioodiaegse udararavi juhis
- Põrsa kõhulahtisuse ravijuhis
- Tallede kõhulahtisuse ravijuhis
- Vasika kopsupõletiku ravijuhis
- Vasika kõhulahtisuse ravijuhis
- Veise kliinilise udarapõletiku ravijuhis
- Veise sõrahaiguste ravijuhis
- Sõratervishoid
- Паразитарные болезни овец, вызванные кишечными паразитами
- Проблемы нижних дыхательных путей у овец
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ БОЛЕЗНЕЙ КОНЕЧНОСТЕЙ У СВИНЕЙ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ БОЛЕЗНЕЙ КОПЫТ У КОРОВ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ВОСПАЛЕНИЯ ЛЁГКИХ У ТЕЛЯТ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ВОСПАЛЕНИЯ МАТКИ У КОРОВ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ВОСПАЛЕНИЯ МАТКИ У СВИНЕЙ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ВЫМЕНИ КОРОВ В СУХОСТОЙНЫЙ ПЕРИОД
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ КЛИНИЧЕСКОГО МАСТИТА
- Руководство по лечению мастита у свиноматок
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ПОНОСА И КАШЛЯ У КУР
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ПОНОСА У ПОРОСЯТ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ПОНОСА У ТЕЛЯТ
- РУКОВОДСТВО ПО ЛЕЧЕНИЮ ПОНОСА У ЯГНЯТ
- Основные принципы использования антибиотиков для лечения
сельскохозяйственных животных - PÕLLUMAJANDUSLOOMADE PIDAMINE, TRANSPORT JA TAPMINE /Julia Jeremejeva, Heli Kiiman, Peep Piirsalu, Maris Juul, Riina Soidla, Dea Anton
- VEISEFARMIDE BIOTURVALISUSE KAVA KOOSTAMINE / Piret Kalmus, Kerli Mõtus
- PIIMAFARMIDE BIOTURVALISUS/ Piret Kalmus, Kerli Mõtus