Prindi see leht

Tagasiside

Tagasiside koolitustele

Koolituse nimi*
Tagasiside*
Please leave empty:

Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (dets 2019) Sain koolituselt teada, et allergeenid võivad ohtlikud olla ka lihtsalt sisse hingates ning et ristsaastumine võib juhtuda ka ventilatsiooni kaudu.

Toiduhügieen (nov 2019): Aitäh sisuka koolituse eest! Meie jaoks oli väga oluline nö hirmuefekt päriseluliste näidetega- et kuidas väike laiskusehetk või hooletus võib põhjustada epideemia või tehase sulgemise.

Toiduhügieen ja enesekontrollisüsteemi loomine eraelamus (nov 2019) Sain koolituselt vastuseid enda isiklikele käitlemist puudutavatele küsimustele.

Toiduhügieen ja –ohutus, algaste (okt 2019) 
- Sain koolituselt teada, millised bakterid mis tingimustes põhjustavad toidu saastumise, riknemise ja mida saab ristsaastumine ärahoidmiseks teha.
- Sain koolituselt elulisi näiteid, kuidas hügieeninõudeid on järgitud ning kuidas on nakatatud haigustekitajatega. Sain ka teada, mis on HACCP.

Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (aug 2019) Kuna igapäevaselt tegelen müügiga, siis sain koolituselt palju uut infot