Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritVeebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton (BBB)
Tasuta infopäev veebis "Tapale suunatavate loomade ja lindude puhtus"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Pärandkooslused ja nende taimestik põllumajandusmaastikel"
Veebikeskkond BigBlueButton, Sooma Rahvuspark, Lääne-Eesti, Matsalu rahvuspark, Põhja-Pärnumaa
Tasuta infopäev veebis "Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto poolt läbiviidav infopäev annab lühiülevaate toidu kestvuskatsete teostamise alustest ning toidu säilimisaja määramisest.
Infopäevast võivad osa võtta kõik sellest huvitatud isikud, nii füüsilised isikud kui ettevõtete esindajad.
Infopäeva põhiteemad:
- Toidu säilitamisaja määramisega seonduv seadusandlus ja selle tõlgendamine
- Toidu säilimisajaga seonduvad terminid ning nende tähendus
- Toidus mikroorganismide kasvu mõjutavad tegurid
- "Kõlblik kuni" või "Parim enne" tähendus ja rakendamine
- Toidu riknemise viisid ja selle mõju toidu ohutusele ja kvaliteedile
- Toidu mikrobioloogilised kriteeriumid
- Toidu säilimisaja määramise otsesed ja kaudsed meetodid
- Toidu säilimisaja määramise etapid, kestvuskatsete läbiviimine
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Ettevõtte esindajana registreerunud osalejate ettevõtetele on koolitusel osalemine vähese tähtsusega abi (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info infopäeva kohta ja registreerumine SIIN
Infopäeva koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee