Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Räätsaturismi Hea Tava koolitus"
Veebikeskkond Zoom ja EMÜ katsealal Kullisoos ning Kõnnu Suursoos
Veebikoolitus "Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Nõustamismetoodika konsulendile"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja), auditoorium A303
Koolitus "Toiduhügieen"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:00
Kreutzwaldi 56/1- A202
Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.
Koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.
Käsitlemisele tulevad teemad:
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Enesekontrolli põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
- Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
- Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
- Isiklik hügieen
Tegemist on tasulise koolitusega.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT