Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritVeebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton (BBB)
Koolitus "Lüpsikarja taastootmine"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Koolitus "CNC tööpinkide kasutamise ja programmeerimise algkursus"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja) töökojas ja klassis B200.
Koolitus "Toiduhügieen"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:00
Kreutzwaldi 56/1- A202
Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.
Koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.
Käsitlemisele tulevad teemad:
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Enesekontrolli põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
- Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
- Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
- Isiklik hügieen
Tegemist on tasulise koolitusega.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT