Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Räätsaturismi Hea Tava koolitus"
Veebikeskkond Zoom ja EMÜ katsealal Kullisoos ning Kõnnu Suursoos
Veebikoolitus "Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Nõustamismetoodika konsulendile"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja), auditoorium A303
Veebikoolitus "Listeria monocytogenes ja Salmonella spp. toidupatogeenina"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus aitab tõsta oluliste toidupatogeenide Listeria monocytogenes ja Salmonella spp. alast teadlikkust.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- L. monocytogenes ja Salmonella spp. toidupatogeenina k.a. olulisus rahvatervise tasandil;
- Seonduv seadusandlus;
- Käsitletavate toidupatogeenide esinemine toidu tootmiseahelas ning toitudes;
- L. monocytogenes ja Salmonella spp. ennetamise ja ohjamise võimalused.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee