Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritVeebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton (BBB)
Koolitus "Lüpsikarja taastootmine"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Koolitus "CNC tööpinkide kasutamise ja programmeerimise algkursus"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (tehnikamaja) töökojas ja klassis B200.
Veebikoolitus "Lisaained toidus"
Algus kell: 13:00
Lõpp kell: 16:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Tõnu Püssa koolitus pakub teadmisi toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
- Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
- Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee