Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritTasuta infopäev veebis "Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Elektriautode laadimisvalmiduse väljakutsete lahendamine"
Fr.R. Kreutzwaldi 56/1 (Tartu) / veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
- Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
- Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
- Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee