Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Hoonete energiakasutuse automaatsüsteemide loomine programmi LabView abil"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Tasuta infopäev veebis "Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus "Põllumajanduse kestlikkus ja reaalaja majandusele üleminek finantsjuhtimise vaatest"
Fr. R. Kreutzwaldi 1A (peamaja), ruum 0015
Koolitus "Tootmishügieeni tagamine ning L. monocytogenes'e ohje kala käitlemisel"
Algus: 16.06.2023 10:00
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A305
Koolitus annab ülevaate kala käitlemisega tegeleva ettevõtte tootmishügieeni mõjutavatest teguritest ning puhastamise ja desinfitseerimise (sanitatsiooni) korraldamise alustest sh patogeenide ohjest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Seonduvad teabe- ja juhendmaterjalid;
- Toiduohutus- ja protsessi hügieenikriteeriumid ning nende tõlgendamine;
- Tootmishügieeni mõjutavad tegurid;
- Personali hügieen ja selle olulisus toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel;
- Hügieeniline disaini ja hügieenitsoonide vajalikkus;
- Sanitatsiooni põhimõtted ning selle tõhususe kontroll;
- Tootmiskeskkonnast Listeria monocytogenes'e suhtes riskipõhine proovide võtmine;
- L. monocytogenes'e ohje.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 88 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee