Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Maaparanduse vastutava spetsialisti täiendkoolitus, juhend- ja abimaterjalid"
Hübriidvorm: Auditoorne õpe Tartu, Kreutzwaldi 5, auditoorium 1A5, veebikeskkond MSTeams
Veebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton (BBB)
Koolitus "Lüpsikarja taastootmine"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Veebikoolitus "Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee