Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Elektrimõõtmised ja manussüsteemid (LabView)"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A024 (IKT laboratoorium)
Koolitus "Piimaveiste nakkushaigused ja praktiline farmi bioturvalisuse kava koostamine"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Koolitus "Modelleerimine ja 3D printimine"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, arvutiklass A302
Veebikoolitus "Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele, kes soovivad asuda oma ettevõttes välja töötama enesekontrollisüsteemi juhiseid, millest enesekontrollisüsteemi väljatöötamisel alustada, kuidas seda juurutada, auditeerida ning vajadusel ajakohastada.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus;
- Eeltingimusprogrammid enesekontrollisüsteemi osana;
- HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi;
- Töörühma loomine, tootekirjelduste ja toorainelehtede koostamine;
- Riskihindamise põhimõtted;
- Enesekontrolliplaani ja HACCP süsteemi dokumenteerimine;
- Auditi põhimõtted, ettevalmistumine siseauditiks;
- Eeltingimusprogrammide/heade hügieenitavade auditeerimine;
- HACCP põhimõtete auditeerimine ja auditi tulemuste dokumenteerimine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee