Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Kestlik agroturism ja maapiirkondade ettevõtlusvõimalused"
F. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A202
Veebikoolitus "Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele"
Veebikeskkond BigBlueButton
Tasuta infopäev veebis "Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks"
Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Mati Roasto poolt läbiviidav infopäev annab lühiülevaate tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Infopäevast võivad osa võtta kõik sellest huvitatud isikud, nii füüsilised isikud kui ettevõtete esindajad.
Infopäeva põhiteemad:
- Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
- Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e näitel;
- Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
- Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.
Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Ettevõtte esindajana registreerunud osalejate ettevõtetele on koolitusel osalemine vähese tähtsusega abi (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info infopäeva kohta ja registreerumine SIIN
Infopäeva koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee