Prindi see leht

Veebikoolitus "Taimsete toodete mikrobioloogiline ohutus"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Koolitus annab ülevaate taimsete toodetega seonduvatest mikrobioloogilistest toiduohtudest ning tootmishügieeni tagamise põhimõtetest.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:
- Taimsed tooted toidutekkeliste haiguste k.a haiguspuhangute põhjustajana;
- Taimsete toodete riknemise ja ohutuse mikrobioloogilised indikaatorid;
- Tootmishügieeni tagamise põhimõtted;
- Listeria monocytogenes´e olulisus taimsetes valmistoodetes ning riskide ohjamine.

 

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“  toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.

 

Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA),  mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
 


 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee