Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritKoolitus "Põllumajandusloomade tapatoimingute pädevustaseme koolitus"
Veebikeskkond BigBlueButton ja praktika tööstuses
Koolitus "Taimehaiguste koolitus"
Kreutzwaldi 5 D058
Koolitus "Ultraheli diagnostika rakendamine veise sigimises"
Kreuttzwaldi 56/1 ja farmid
Veebikoolitus "Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
KOOLITUS TOIMUB!
Registreerumine jätkub koolituse alguseni!
Seda koolitust ei salvestata ning koolitus ei ole järelevaadatav!
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel. 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee