Algavad koolitused
Vaata koolituskalendritTasuta koolitus "Nutirobootika ja tehisintellekti tehnoloogiad"
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A303
Koolitus "Räätsaturismi Hea Tava koolitus"
Veebikeskkond Zoom ja EMÜ katsealal Kullisoos ning Kõnnu Suursoos
Veebikoolitus "Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes"
Veebikeskkond BigBlueButton
Veebikoolitus "Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine"
Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
- Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
- Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
- Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee